Westelijke Regatta en meer

Zoals U weet is de westelijke regatta inmiddels weer voorbij gewaaid. Helaas moest de organisatie het vervelende besluit nemen de A-finales af te lasten. Slecht nieuws voor Sander/Roel en Bartje. Zij konden niet meer strijden in de A-finale voor de medailles. Na degelijke voorwedstrijden op zaterdag kon zondagochtend niet voldoende snelheid worden gemaakt om met een plak naar huis te gaan. Wel behaalde Bart nog de derde plaats in het LSB veld.

Gelukkig wist onze Fransoos op de Nederlandse kampioenschappen wel het hoofd cool te houden. Cor voer op controle en met een sterke laatste 500m  naar de 1e plek in het LN1x veld. Ook Thijs deed het niet onverdienstelijk en kwam als 2e door de storm.

Voor Bartje is het volgende piekmoment de trial zaterdag. Hij zal met Conno van de bakker proberen kwalificatie voor het SB-WK af te dwingen in de BLM2x. Voor Sander en Roel is het afwachten wat de plannen voor de LM8+ worden. De topstukken van de verscheidenen RTC’s vergaderen op geheime locatie nabij Zeist over het te volgen traject. Cor en Bucco zult u wellicht binnenkort in de 2x kunnen bewonderen. In afwachting van de Franse roeibond zullen zij de 2x afwisselen met de skiff. Misschien gaan ze deze zomer wel de TU Delft verdedigen op de University European Championships.

De eerstajaars en development 4en gaan door waar ze mee bezig waren. Maar dan harder en beter!

Reacties