Damen

Dit weekend wordt de Damen verroeid. Nee, niet dat spel met die ronde stenen op een te groot schaakbord. De Damen RaceRoeiRegatta op onze eigen Willem-Alexander Baan. Nieuwe kansen om boord aan boord te varen. Geen Sjaars, geen developmentploegen en weinig middengroep zal aanwezig zijn. Voor ProteusLicht zullen Bart, Sander, Roel en Cor starten. Bart in de LSA1x en SA2x, Sander in de SA4-, LO1x en SA2x, Roel in de SA4- en Cor in de LO1x en SA2x.

Voor Sander en Roel is met name de SA4- belangrijk. In combinatie met Daan Peters en Ide Hingstman wordt toegewerkt naar de Wedau Regatta in Duisburg. Met de aanstelling van Peter-Jan Speerstra is dit fase 1 voor de LM8+. Na de Wedau Regatta zal er ongetwijfeld geselecteerd gaan worden aangezien er nu nog 16 man op het lijstje staan. Presteren in Duisburg geeft een mooie voorsprong voor die selecties.

Bart start zijn eerste wedstrijd met Conno in de SA2x. Met zes ploegen een druk bezet veld. De champagne staat koud in de koelkast, dus er staat wat op het spel. Cor en Sander zullen proberen het Bart lastig te maken met een instapcombinatie. Wellicht kan Cor zijn Franse slag voor verrassingen zorgen. En anders misschien de Frans die helemaal niet Frans is. Dhr Goutier (wat Frans is voor geit) start met Abel Gobel ook in de SA2x.

Zal Cor zijn overwinning in de LN1x dit weekend kunnen prolongeren in de LO1x? Zullen Sander en Roel de zware verenigingsvieren van Laga, Nereus, Orca en Skadi kunnen verslaan? Zal Bart zondag dronken zijn bed in gaan? Kom vooral kijken op de Damen!

P.S. Er zijn vet veel gratis dingen op deze wedstrijd!

Reacties