Bartje aan het seatracen voor LM4-

Terwijl er dit weekend lekker gepeddeld werd op de Schie, daar morgen meer over, werd er door Bartje op de Bosbaan afgelopen weekend hard gevaren voor een (mogelijk) plekje in de lichte selectie. Vooral Daan Klomp (ORCA, Bart’s U23 LM2x maatje uit 2013) lijkt hier goede zaken te hebben gedaan. Waar Jort van Gennep (Nereus) afgelopen jaar als jonge hond de Nederlandse lichte mannen vierzonder van onderuit aanvulde, lijken de uitslagen van de seatraces in vrij tempo over 1500m vooralsnog niet in zijn voordeel uit te pakken.

Ook Bart deed het lekker op SB in de 2-, voornamelijk op boeg. Een volledige pairs-matrix lijkt teveel goede te zijn en worden, zo lijkt, deze races voornamelijk gevaren om te kijken wat er ‘boven komt drijven’. Waar Bart op vrijdag tweede werd met Bjorn van den Ende (Skoll) was de combi met Tim Weerkamp (Gyas) op zaterdag een net iets minder goede: derde van de drie. Op de laatste racedag tekende zich een duidelijke verdeling af. Alle drie de 2-‘s op 5 seconden na elkaar, waar de combi Daan/Bjorn het snelst lijkt te zijn (5’00) voor Joris/Bart (5’05) en Jort/Tim (5’10), waarbij vermeld moet worden dat er op zondag werd gevaren met het vertrouwde Bosbaan-briesje mee…
Genoeg spannends te verwachten voor de komende tijd dus, te beginnen met de bondstest komend weekend! Hup Bartje!
ApaLjXMA6UIguFu40VRHplfRmQAJb35DBACUKzmBh3ZZ
Reacties