Recovery pasta

Ingrediënen voor 2 personen:

  • 200-300g pasta naar keuze
  • 200g spekreepjes
  • 2eieren
  • zakje pasta kaas
  • 2 paprika’s
  • 1 pot zongedroogde tomaten
  • 250g champignons
  • 1 potje pesto

Bereiden:

Snijdt de paprika en champignons in kleine blokjes. Kook de pasta zoals je normaal zou doen. Doe de olie van de zongedroogde tomaten in een pan op hoog vuur en bak hierin de spekjes gaar, voeg dan de paprika en de champignons toe en laat dit 2 minuten op hoog vuur staan. Draai het vuur laan en voeg de zongedroogde tomaten, pesto en kaas toe en roer het goedje goed door.Bak de eieren in en aparte pan tot het eigeel hard wordt en voeg deze toe aan de saus. Zorg ervoor dat het ei in kleine stukjes door de saus verdeeld wordt.

Gooi de pasta erbij en herstellen maar! #deherstellerissneller

Reacties